Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Liefsjewel:

 

 

 

Liefsjewel ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer  89863860 met e-mailadres  info@liefsjewel.com verkoopt haar kleding, sieraden en accessoires exclusief via haar webshop www.liefsjewel.com. Deze algemene voorwaarden en verwezen documenten  zijn van toepassing op alles wat Liefsjewel aanbied. Lees deze voorwaarden dus goed door voordat je een bestelling plaatst op deze Webshop. Door een bestelling te plaatsen ga je automatisch geheel akkoord met en ben je gebonden aan deze voorwaarden. Als je vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice via; info@liefsjewel.com voordat je een bestelling plaatst. 

 

 

Artikel 1. Aanbod & Bestellingen

 

 

-  Alles wat word aangeboden op onze webshop is vrijblijvend en Liefsjewel mag het aanbod ten allen tijde aanpassen of intrekken. 

- Liefsjewel mag een bevestigde bestelling annuleren voordat deze wordt verzonden, bijvoorbeeld als de prijs van het product onjuist is (in dit geval kun je het product alsnog voor de juiste prijs bestellen), als er verzendbeperkingen gelden voor een bepaald product als het bestelde product niet op voorraad is of niet aan onze kwaliteitsstandaarden voldoet en nog enkele andere redenen. Dit is natuurlijk uitzonderlijk en zal altijd in overleg via e-mail gebeuren.  

- Door een bestelling te plaatsen, bevestig je dat de door jou verstrekte gegevens volledig en correct zijn en dat je 16 jaar of ouder bent of anders toestemming hebt van jou ouder/voogd. Liefsjewel is NIET aansprakelijk voor het invullen van foute gegevens. 

- Mocht koper per ongeluk meer producten ontvangen hebben dan er besteld waren, dan zal de koper dit per email melden aan Liefsjewel en de extra producten op kosten van Liefsjewel aan haar terugsturen. 

 

 

Artikel 2. Prijzen en betaling

 

 

- Alle prijzen van Liefsjewel zijn in Euro’s en inclusief 21% BTW.

- Betaling geschiedt te gaan via het betaalproces op de Website. 

- Alle credit- en debet kaarthouders zijn onderworpen aan geldigheidscontroles en autorisatie door de kaartuitgever. Indien de kaartuitgever de betaling weigert, kan Liefsjewel jouw bestelling weigeren.

- Verzendkosten en/of retour kosten zijn te vinden op de webshop en zijn voor rekening van Koper. 

 

 

Artikel 3. Defecten, levering en aansprakelijkheid

 

 

- Liefsjewel zal de producten leveren op het verzend- of leveringsadres dat is opgegeven tijdens het plaatsen van de bestelling. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om het juiste adres in te vullen. Als het adres onjuist is ingevoerd, is de koper verantwoordelijk en zou deze zelf contact moeten opnemen met de verzenddienst.

- We streven ernaar om de producten binnen 1-4 werkdagen te verzenden. Let op, de levertijd is een schatting en kan dus niet worden gegarandeerd. Een bestelling mag in geval van pre-ordering.

* za-ma zijn voor ons geen werkdagen.

- Als de koper een pre-order heeft geplaatst, duurt de verzending gemiddeld 2 weken. Houd er rekening mee dat deze periode kan afwijken omdat we afhankelijk zijn van de leverancier. Door het plaatsen van een pre-order stemt de koper in met het risico van vertraagde levering. Het annuleren van een pre-order is niet mogelijk zodra deze is geplaatst. Als een pre-order om welke reden dan ook niet kan worden geleverd, zal Liefsjewel deze annuleren en de koper op de hoogte stellen van de terugbetaling.

- Als een product defect wordt geleverd, dient de koper dit binnen 24 uur na ontvangst te melden via e-mail, waarbij een duidelijke foto van het defecte product wordt bijgevoegd.

- Alle specificaties, tekeningen en afmetingen van producten zijn benaderingen.

 

 

 

Artikel 4.Annulerings- en Retourbeleid

 

 

- de basis voorwaarden over ons retourbeleid leest u op de pagina Retourneren.

- Let op: de volgende Producten mogen NIET geretourneerd worden. Sieraden en haar-accessoires, items uit de SALE, items besteld op pre-order, Items besteld of ontvangen door middel van een samenwerking. 

- Als wij het Product in beschadigde toestand ontvangen van jou, ben jij aansprakelijk voor de schade aan het product en zullen wij geen vergoeding voor het geretourneerde product betalen. Als er bij jouw bestelling een gratis product/gift zat, moet je die samen met het terug te sturen product retourneren. 

- Wij zijn niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor producten die je niet volgens deze voorwaarden of verkeerd aan ons retourneert. Deze producten worden niet opgeslagen en worden niet aan jou geretourneerd. 

-Nadat wij jouw retouraanvraag hebben ontvangen, zullen wij binnen  7 werkdagen, de aankoopprijs exclusief leveringskosten en eventuele kortingen (indien van toepassing) terugbetalen. 

- Koper is zelf verantwoordelijk voor de retourzending en draagt het risico voor het Product totdat het weer bij Liefsjewel is afgeleverd. Als de retourzending om wat voor reden ook niet aankomt bij Liefsjewel , zal Koper dit zelf met de verzender moeten regelen en draagt Liefsjewel hier geen verantwoordelijkheid voor.

- Zodra (een) item/items is/zijn betaald door Koper nemen Wij deze direct in behandeling. Hierna kan deze niet meer worden geannuleerd. Dit Product zal dan na ontvangst geretourneerd worden door Koper, mits deze aan de juiste voorwaarden voldoet.

 

 

   

   

  Artikel 5.Account, persoonsgegevens en privacy 

   

   

  - Liefsjewel zal jouw gegevens verwerken in overeenstemming met haar privacy beleid. Lees het Privacybeleid goed door. Door een bestelling te plaatsen of de Website te gebruiken, stem je in met het opslaan en verwerken van jouw gegevens en bevestig je dat de door jou verstrekte gegevens correct en volledig zijn.

   

   

   

  artikel 6. Intellectuele Eigendomsrechten, copyright.

   

   

  - Liefsjewel heeft alle intellectuele eigendomsrechten op de Website, inclusief de inhoud, de Producten en de merken en handelsnamen die hieraan zijn gekoppeld.

  - Je mag de informatie die wordt verstrekt op de Webshop van Liefsjewel gebruiken voor jouw persoonlijk gebruik. Echter, elk ander gebruik, zoals het kopiëren, herverdelen of opslaan van de inhoud (of een deel daarvan) op een andere website, framing, hyperlinks of deeplinks naar een andere website, is niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Liefsjewel.

  - Op alle onze inhoud, onderwerpen etc staat copyright, dit is het recht van de maker op zijn of haar ontwerp. Op alles wat te vinden is op onze Instagram, TikTok en webshop staat copyright. Dat betekend dat het niet de bedoeling is dat je zonder toestemming van Liefsjewel onze foto's, video's, webshop en teksten mag gebruiken/namaken.

   

   

   

   

  *Let op: Liefsjewel kan deze Voorwaarden te allen tijde wijzigen. Door het plaatsen van een bestelling ga je ermee akkoord dat de laatste versie van deze Voorwaarden van toepassing zijn op jouw bestelling.